Klaar met jojo-en? 

Is jouw zoveelste lijnpoging weer niet gelukt? Weet je niet meer wat te doen? Dan heb ik het antwoord voor jou, een virtuele maagband. Onder mijn begeleiding ga jij het gewenste resultaat behalen.

  "Geloof in jezelf en het geluk zal je toekomen"

Heb jij al meerdere diëten gevolgd en val je toch steeds weer terug? En wellicht herken je dat je na elke lijnpoging zwaarder eindigt. Dat vind ik niet raar, want de oplossing om blijvend af te vallen is bijna nooit alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen. Er zit namelijk iets achter jouw probleem van overgewicht. Jij weet namelijk echt wel wat gezond voor je is. De vraag is dus: wat maakt dat jij naar suiker, hartige dingen of alcohol verlangt. Welke onbewuste processen spelen zich bij jou af. Met deze vragen ga ik aan de slag. 

In mijn praktijk werk ik veel met hypnose. De eerste reactie die ik vaak krijg is, is dat niet eng?! Ik kan je geruststellen daar is echt niets engs aan. Sterker nog je bent waarschijnlijk vaker in hypnose dan je denkt. Herken je dat? Jij zit helemaal weggezonken in die mooie film of leest een aangrijpend boek en hoort na drie keer pas dat iemand tegen je praat. Je bent zo gefocust dat je alles om je heen even vergat. Je was even helemaal in je eigen bubbel, een soort trance die je ook wel kent vlak voor je in slaap valt. 

Als jij in deze trance bent is het voor mij makkelijker om contact te maken met jouw onbewuste. Daar waar alle antwoorden liggen. Een grote databank waar al jouw ervaringen, emoties, overtuigingen en jouw normen en waarden liggen opgeslagen. 

Uit neuro-wetenschappelijk onderzoek weten we inmiddels dat maar liefst 95% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewuste. Dit betekent dat vastgeroeste denkpatronen, negatief gedrag en ongewenste emoties buiten ons bewustzijn gebeurt en in stand worden gehouden.

Met je bewustzijn -je gezonde verstand- willen dat deze vastgeroeste patronen worden tegengegaan heeft dan ook geen zin. Althans, je hebt dan 5% mee, maar je mist de andere 95% die bepalend is voor de onderstroom. Het is om die reden dat gedragsverandering lastig is en het niet raar is dat jouw vorige lijnpogingen niet gelukt zijn. Ik geef jou de juiste tools om je onderbewuste -datgene wat verantwoordelijk is voor je denken, doen en voelen- te veranderen.

Hypnotherapie is een behandelvorm waarin je onder hypnose, anders gezegd trance, meer inzicht in jezelf krijgt en aan je klachten kunt werken. 

Laat je niet langer beïnvloeden door je verleden. Het is geweest, het heeft je gevormd maar heeft geen plaats meer in jouw toekomst.

Ik laat je geen gekke dingen doen. Dat is een vorm die wordt gebruikt in de showbizz. Ik gebruik het als therapie, om jou van je probleem af te helpen. De verandering zit in jou, je hebt er alleen wat hulp bij nodig. En daar ben ik voor. Ik gebruik hypnose om jouw kritische mind te omzeilen om zo contact te maken met jouw onbewuste. Als hypnocoach werk ik rechtstreeks met jouw onderbewustzijn, daar waar de onderliggende oorzaken van jouw mentale-, lichamelijke- en/of gedragsproblemen opgeslagen liggen. Ook op jouw eetpatroon heeft je onderbewuste meer invloed dan je denkt. Het goede nieuws is, dat je onbewuste altijd het beste met je voor heeft en graag bereid is om jou te helpen van je overgewicht af te komen. Overigens is het niet zo, dat jij dan niets meer hoeft te doen. Bij gedragsverandering is het hard werken, maar wel met een heel mooi resultaat. 


Hypnose sessie in mijn praktijk!

Voel je weer fit en gezond en blij met je lichaam! 

"Je lichaam hoort alles wat je geest zegt"


- Noami Judd -Het is onvoldoende om te zeggen: “Ik stop met ongezond eten”. Hoe vaak heb je dat niet tegen jezelf gezegd om erachter komen dat je een aantal maanden of zelfs weken of dagen al weer teruggevallen bent in je oude gedrag. Onbewust en automatisch gedrag kan veelal niet blijvend worden veranderd door slechts met je bewustzijn dit te willen tegengaan.

Aan je wilskracht ligt het niet, maar waar dan wel aan? Dat zijn jouw onbewuste patronen, overtuigingen en ervaringen. Die kent jouw brein en die valt graag terug op iets wat hij kent. Tijd om het over een andere boeg te gooien. Die andere methode is afvallen met een virtuele maagband. In mijn e-book lees je meer over wat dit precies is en hoe het werkt. 

Ben jij klaar voor een gezonde body en mind!

Cover Ebook Virtuele maagband

Mijn resultaat van de  virtuele maagband 

homepagina

Voor de maagband

Na de maagband - 16 kilo

Hi,ik ben Bianca

Ik ben intuïtief coach en het is mijn missie om jou met liefde naar jezelf te laten kijken. Dat je leert kijken naar al het moois wat in jou zit, in plaats van te benadrukken wat er niet goed aan jou is. 

 

Al sinds mijn puberteit worstelde ik met mijn gewicht en eigenwaarde. Ongemerkt luisterde ik naar mijn kritische mind die zei dat ik geen jurkjes aan kon, mijn kont echt bedekt moest zijn, dat niemand mij mooi zou vinden. Zelf had ik het niet eens zo door, dat ik mezelf steeds maar naar beneden haalde. Dit was een onbewust gedachtepatroon van mij geworden.

In 2020 werd ik na 20 jaar financiële dienstverlening ontslagen. Ik voelde me even verloren, had een goede baan en hoe nu verder? Het verdriet en de leegte vulde ik op met eten. Langzaam aan werd ik steeds dikker. In 2021 besloot ik het roer om te gooien. Ik begon met het opruimen van mijn negatieve gedachten, doorbrak vastzittende patronen en voelde me steeds zelfverzekerder worden. Ik verloor mijn overtollige kilo's door de virtuele maagband.


Ik ben in totaal 16 kilo afgevallen en (een nieuwe ervaring) ik blijf goed op gewicht. Mijn uitstraling veranderde en ik geniet weer van het leven. Begin dit jaar opende ik mijn praktijk waar ik mensen begeleid bij het afvallen met een virtuele maagband. Ik vertel je niet wat je moet eten. Ik ga je wel begeleiden met mijn doortastendheid, houdt je een spiegel voor, zie en hoor je en luister zonder oordeel. Je gaat weer zelfliefde ervaren en rekent af met negatieve patronen. Je laat je niet meer beperken door jouw gedachten. Ik heb mezelf hervonden en ben er heilig van overtuigd dat als jij de oorzaak achter je (eet)probleem aanpakt, ook jouw leven positief gaat veranderen.


"Het mooiste wat je 

   kan worden is jezelf!"

In mijn praktijk sta jij als persoon centraal. Ik wil jou weer laten ervaren dat je een mooi en waardevol persoon bent. Ik geloof heilig dat wij onszelf kunnen helen. Ons lichaam is tot zoveel in staat, als we leren luisteren en samenwerken met ons lichaam. Mijn traject gaat veel verder dan alleen kilo's verliezen. We gaan de diepte in om weer zelfliefde te ervaren, loslaten van oude patronen en gewoontes, aan de slag met je mindset zodat jij weer lekker in je vel voelt. Jij weer met trots over straat loopt, vol zelfvertrouwen.

Blijvende verandering bereik je door in het onbewuste deel van het brein te opereren. Hypnose stelt je in staat om vanuit het onbewuste te gaan draaien aan de knoppen. Daar waar de beslissingen genomen worden. Daar waar vanuit alles wordt bestuurd en geregeld.

Meer weten download gratis mijn e-book of plan een gratis kennismakingsgesprek van een half uur.

Vertel jezelf een nieuw verhaal, ga dat geloven en op die manier heb jij invloed op een mooiere toekomst voor jezelf.

HOe ik jou kan helpen

Ik ga je helpen om weer met

zelfvertrouwen de toekomst in te gaan! 

"Weer lekker in je vel" Progamma

In mijn programma ontdek jij wat er nodig is om letterlijk en figuurlijk weer "lekker in je vel" te zitten. Het is geen dieet, dus een taartje kan echt nog wel, maar gezond eten zal de overhand nemen. Ik bied een maatwerk programma aan waarbij we in 5 (live)sessie aan de slag gaan met de onderliggende oorzaken van jouw overgewicht. Ik richt me niet alleen op jouw overgewicht, maar door op een dieper niveau te kijken naar jou onbewuste processen ga je merken dat je op verschillende vlakken verandering gaat ervaren. Maar natuurlijk is het programma vooral gericht dat jij je weer slanker, fitter en gezonder gaat voelen.

Voor angsten, allergieën en stress

Hypnotherapie is een bewezen effectieve behandelvorm. Die voor vele soorten klachten is toe te passen. Met hypnose kan je op een hele effectieve en snelle manier je problemen aanpakken. Terwijl jij in hypnose bent begeleid ik je door de juiste vragen te stellen. Hierdoor doe je nieuw inzichten over jezelf op, die je in je dagelijks leven kan toepassen. We zoomen in op je eigen onbewuste processen, daar waar de verandering plaats gaat vinden. Veel klachten doe jij en heb je niet. Dat betekent dat je er ook echt iets aan kan doen. Jouw lichaam is heel goed in staat om fouten te herstellen. Duf jij dat te geloven?


Voel je welkom in mijn praktijk!

>