Ken jij dat ook, je hebt  alle diëten

                                       geprobeerd en toch draag je nu

                                                        teveel kilo's met je mee? 
Het kan echt anders. Je hoeft geen dieet te volgen, wel je gedrag 

veranderen en daar gaat jouw geniale onbewuste jou bij helpen. 


Dit keer gaat het jou wel lukken en met  blijvend resultaat. 

Jij gaat je weer lekker in je vel voelen!

Ontdek wat hypnose voor jou kan doen. 


ER SMAAKT NIETS ZOETER 

DAN EEN GEZOND GEWICHT!

Wat is een virtuele maagband?

Hypnose is een hele geschikte manier om je te helpen bij het afvalproces. Ik ga je niet vertellen wat je wel en niet mag eten. Dat is voor ieder persoon weer anders en daar ligt mijn expertise niet. Mijn kracht ligt bij veranderen van jouw gedrag, zodat je blijvend resultaat krijgt. 

Een virtuele maagband is geschikt voor iedereen die problemen ondervindt met zijn of haar gewicht. Je hebt al diverse diëten geprobeerd, maar nooit het blijvend resultaat behaald. En ik begrijp wel waarom, want heb jij hiermee ook gewerkt aan de reden waarom je meer eet dan nodig is? Nee toch! Dat is wat we met dit programma wel gaan doen. We gaan kijken wat de oorzaken zijn van jouw overgewicht. Daarbij maken we gebruik van jouw onderbewuste waar alle wijsheid zit opgeslagen.  In dit programma installeer ik een virtuele maagband. Naast het installeren van een virtuele maagband geef ik je ook positieve instructies mee die jou gaan helpen om een verandering aan te brengen in jouw onderbewustzijn. Hiermee is het mogelijk om de oorzaak, en dus de achterliggende gedachte, van jouw overgewicht te achterhalen.

Met hypnotherapie herprogrammeer je eigenlijk jouw gedachtepatroon, waardoor jij gaat merken dat je gemakkelijk andere keuzes gaat maken en je weer lekker in je vel gaat zitten. Het gaat dus veel dieper en verder dan alleen minder eten en meer bewegen.

Bij de virtuele maagband mag je je voorstellen dat er een bandje rondom je maag geplaatst wordt. Dit kan zo afgesteld worden dat je nog wel kunt eten, maar al snel geen trek meer hebt. De grote van je maag is nu vergelijkbaar met een kleine meloen en die laten we krimpen tot een formaat van golfbal. De maagband geeft je het gevoel alsof de ruimte in je maag verkleind is, waardoor er minder eten in kan. Daardoor krijg je sneller het gevoel dat je genoeg gegeten hebt en het dooreten moeilijker wordt.

Een maagband aan laten brengen door middel van hypnose is een volkomen veilige en verantwoorde manier van afvallen zonder ingrijpende operaties. Ook als ieder andere dieet niet lijkt bij te dragen aan het verliezen van gewicht, kan een virtuele maagband een oplossing bieden.

Belangrijke uitgangspunten

 • Je hoeft geen dieet te volgen.
 • Je ondergaat geen ingrijpende operaties, het is volkomen veilig en verantwoord.
 • Hypnose wordt ingezet om de veranderingen in je onbewuste brein te maken.
 • Je ontdekt wat jouw valkuilen zijn en je gaat je (eet)gedrag veranderen.
 • Jij bent de kapitein op je schip en bepaalt de koers naar jouw doel en ik vaar als reisbegeleidster met je mee.
 •  Het programma gaat veel dieper dan alleen minder eten en meer bewegen.
 • Bij de virtuele maagband maken we gebruik dat jouw brein het verschil niet kent tussen echt en nep en daarom werkt het zo goed. 

Mijn eigen resultaat van afslanken met de virtuele maagband

VOOR

homepagina

NA -16 kilo 

 Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg! 

Dit programma is echt iets voor jou als je: 

 • nooit meer wil diëten
 • gelooft in veranderen van je leefstijl
 • voor een blijvend resultaat gaat
 • meer energie wil ervaren
 • weer lekker in je vel wilt voelen
 • je gelooft in de kracht in jezelf
 • positieve gewoontes wilt aanleren
 • een life changing ervaring wil meemaken 

"Ik kan niet goed tegen mijn verlies...

behalve als het om mijn gewicht  gaat"


Wat kan je verwachten van het programma  

"Weer lekker in je vel"


"Weer lekker in je vel" is een maatwerk programma. Ik begeleid je in 4 tot 5 maanden naar een slanker, fitter en gezondere lichaam en geest. 


Jij hebt ongetwijfeld al meerdere afvalpogingen ondernomen. En toch val je iedere keer weer terug in je oude gedrag. Misschien baal je daar enorm van, maar ik vind het niet zo gek. Heb jij al eens eerder gekeken naar de oorzaak van je overgewicht? Wat maakt dat jij de verkeerde keuzes maakt? Welke overtuigingen heb jij rondom eten? Dit alles heeft invloed op jouw gezondheid.   


Alles begint bij bewustwording. Als je leert om je gedrag te controleren en te veranderen, verandert je lichaam mee. Als je leert om je OERbrein te begrijpen en je onbewuste de juiste opdrachten mee geeft dan gaat er MAGIE ontstaan. Dan weet ik zeker dat jij je weer lekker in je vel gaat zitten, niet alleen fysiek maar ook zeker mentaal.

 • Het is een maatwerk programma, die bestaat uit 5x één op één sessies. Waarin we specifiek op jouw thema ingaan. Dit kan zowel bij mij in de praktijk als online. 
 • Je ontvang een handleiding en een werkboek met vragen en opdrachten ter ondersteuning van jou. 
 • Je ontvangt 6 extra hypnose audiosessie die op specifieke onderwerpen, zoals suikerverslaving, ingaan. 
 • Je ontvangt een ondersteunende audio, die je dagelijks gaat beluisteren om jouw proces te optimaliseren. 
 • Maandelijks via Zoom voor alle deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen en met elkaar delen. 

Waarom zou je aan dit programma meedoen? 

Laten we eerlijk zijn. Jij weet ook dat het volgende dieet wederom geen blijvend resultaat gaat opleveren. En dat ligt echt niet aan jou. Het is jouw oerbrein die sterker is en jou saboteert naar een blijvend gezond gewicht. Die vindt al dat lekkers namelijk heerlijk en wil helemaal die gezonde keuzes niet. Om echt blijvend gewicht te verliezen is het noodzakelijk om de oorzaak van jouw eetgewoonten aan te passen. Jouw onbewuste die wordt aangestuurd door alle ervaringen uit het verleden. We knippen de oude koorden door en installeren nieuwe gezonde gewoonten. Met dit programma hoef je niet langer te ploeteren, jezelf dingen te ontzeggen, maar ga jij moeiteloos en gemakkelijk andere keuzes te maken.  

Ontdek jouw valkuilen

Ooit was er een hele goede reden voor jouw eetgedrag, alleen nu mag je andere keuzes maken. Krijg inzicht in jouw eetpatroon en hoe je dit kan veranderen. 

Gemakkelijk en moeiteloos

Dit keer doe je het niet alleen vanuit wilskracht maar betrek je ook jouw onderbewustzijn in je afvalproces. Door in hypnose goede, hulpzame suggesties mee te geven, gaat jouw onbewuste de juiste keuzes maken. 

Positieve mindset

De juiste mindset is heel belangrijk als jij een verandering wil. Je gaat leren denken in overvloed in plaats van tekorten. Vanuit positiviteit naar een gezonder gewicht. 

Een gezonder gewicht

Je hebt maar 1 lichaam, wees er zuinig op. Al dat jojo-en helpt hierbij niet. Voedt jezelf zowel fysiek als mentaal op de juiste manier. Dat brengt rust en maakt je blij. 

Hoi,ik ben Bianca

Tijdens jouw reis naar een gezonder gewicht, ben ik graag jouw reisleidster die je meer vertelt over hoe het werkt in jouw brein en hoe we jouw onbewuste kunnen inzetten om het gewenste resultaat te bereiken. 


Jij bepaalt de koers en je eindbestemming. Ik zal af en toe bijsturen en tips en trucs geven. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring en de vele tools die ik in mijn rugzak heb zitten. 

Jouw investering voor het programma

Weer lekker in je vel!

Wat krijg je bij dit traject

 • Handleiding en werkboek en waardevolle  oefeningen. Ondersteunende mails ter inspiratie en om te motiveren.
 • Maandelijkse Q&A voor vragen in de groep en om elkaar te inspireren en motiveren.
 • 5x 1-op-1 sessie van 1,5 uur  
 • Diverse ondersteunde audio's om jouw proces optimaal te ondersteunen. 
 • Elke twee weken een korte check-in om de voortgang te bespreken.
 • Inzichten over jezelf en jouw patronen.
 • Mijn liefdevolle begeleiding om jouw naar je gewenste resultaat te krijgen.
 • Gezelligheid en plezier!

Sinds ik bij jou ben geweest heb ik geen galkolieken meer gehad. Ik voel me vrijer, luchtiger in mijn hoofd. Ik sta weer positief in het leven. Echt een cadeautje dus. 

Angela van der Lelij

Ik was op zoek naar blijvende positieve veranderingen in mijn gedrag en gedachten rondom eten. Samen met Bianca heb ik een plan gemaakt en ben regelmatig onder hypnose gegaan. Wat een super fijne ervaring was dit! Bianca heeft geen oordeel over jou, wie je bent of hoe je eruit ziet. Ik voelde me daardoor al snel erg op mijn gemak. Ik ben heel blij met de groei die ik mede door haar heb doorgemaakt. 

M.J. 

Ik heb de virtuele maagband nu bijna een jaar en ik ben nog steeds op gewicht. De hypnose sessies hebben bij mij veel opgeruimd waardoor ik letterlijk kon loslaten. Ik luister nog dagelijks naar de ondersteunende audio, omdat ik daar rustig van wordt en het mij helpt om op gewicht te blijven. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet. 

Nel

>