Ben jij klaar om een  volgende stap te zetten?

Boek een kennismakingsgesprek, waarin we samen gaan kijken hoe dat er voor jou uitziet.

Plan hier je kennismakingsgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

wat brengt een kennismakingsgesprek jou?

Binnen een half uur helder wat

jouw volgende stap kan zijn.

Wat is jouw doel voor de toekomst?

Alles zit in jou. Alleen heb je af en toe iemand nodig die je helpt bij je inzichten. Die jou een spiegel voorhoudt of je helpt ontdekken waar dit probleem is ontstaan. Wat zou jij nog willen bereiken of waar wil jij vanaf in je leven? Kom in beweging, alleen kan zorgen voor de verandering.  

Wat houdt je tegen?

We hebben allemaal gedachten. En waarschijnlijk houden jouw gedachtenspinsels je tegen. Ook overtuigingen uit het verleden kunnen je klein houden. Dat is helemaal niet zo bedoeld, maar je handelt toch naar deze overtuigingen. Het is tijd om die los te laten en nieuwe gewoonten te verwelkomen. 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Ik ben een intu├»tieve coach. Ik vind vooral de afstemming op de ander heel belangrijk. De kennismaking is bedoeld om te zien of wij een match zijn. Ik heb verschillende tools en afhankelijk van jouw situatie bekijk ik wat een eerste stap kan zijn om jouw probleem aan te pakken. 

Over mij

Hoi,

Ik ben  Bianca

Ik ben coach en hypnotherapeut. Ik ben geen coach die alleen maar vragen stelt. Ik ga vooral met je gevoel aan de slag. Waar in je lichaam zit je emotie opgeslagen en door middel van diverse technieken ga ik vooral met de onderstroom die bij jou aanwezig is aan de slag. Jouw onbewuste is namelijk veel sterker aanwezig dan jij wellicht denkt. Ik zal zonder oordeel luisteren naar je verhaal. Door het stellen van de juiste vragen komen we er samen achter waar jouw probleem is ontstaan.


Ik vind het belangrijk dat je goed luistert naar je gevoel. De wijsheid zit immers al in jou. Mijn kwaliteit is jou hiermee verbinding te laten maken. Maak gebruik van een gratis kennismakingsmaking om vragen te stellen, meer te horen over mij en te voelen of wij een match zijn. 

Kennismakingsgesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Plan een moment in de onderstaande agenda
  Wil jij een gratis kennismaking met mij? Plan dan in onderstaande agenda een moment die voor jou goed past.
 2. 2
  Je ontvangt een bevestiging 
  Via e-mail ontvang je een bevestiging dat je kennismakingsgesprek is ingepland. In die mail staat ook de link naar ons gesprek.
 3. 3
  Op het afgesproken moment ontmoeten we elkaar
  Via de link uit de e-mail ontmoeten we elkaar in een Zoom-meeting. Daar bespreken we jouw visie op de toekomst en wat je kan doen om dat te bereiken. Als ik het gevoel heb dat ik je kan helpen, kan het zo zijn dat ik je in het gesprek een aanbod doe.
 4. 4
  We ronden het gesprek af
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. We bepalen samen of we een samenwerking met elkaar aangaan en hoe dat eruit kan zien. 

Plan hier je kennismakingsgesprek

Klik op de button hieronder, kies een datum en tijd die jou passen en plan onze afspraak in. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jouw verhaal te horen.

>