Nooit meer diëten en toch slanker, fitter en gezonder zijn!

Dat is wat een virtuele maagband traject jou kan bieden. Je schud niet alleen de kilo's van je af, maar je rekent ook af met negatieve gedachten, overtuigingen en emoties. Je gaat je zowel lichamelijk als geestelijk weer lekker in je vel voelen.  

Dit ga je lezen in mijn e-book... 

Nooit meer diëten en toch afvallen, hoe dan?

Ik neem je mee waarom het niet gek is dat jij steeds terugvalt na eerdere afvalpogingen. Ik vertel wat de kracht van je gedachten zijn en hoe je dit positief kan inzetten. 

Hoe werkt hypnose?

In hypnose geef ik positieve suggesties mee die jou gaan helpen om je slank en vitaal te voelen. Jouw onbewuste geest gaat begrijpen wat je wilt en helpt je om de juiste keuzes te maken. De kracht zit in de herhaling. 

Wat is een virtuele maagband?

Ik vertel iets meer over de werking van een virtuele maagband. Zonder medische ingrepen toch dezelfde effecten bereiken. Jouw overtollige kilo's kwijt raken op een veilige en effectieve manier. 

Is de virtuele maagband 

jouw weg naar een slanker, fitter en gezonder lichaam?

  • is veilig en zonder medische ingrepen met hetzelfde effect
  • het gaat over veel meer dan alleen minder eten en meer bewegen. Het is life changing! 
  • is een onderdeel van een 4-5 maanden traject "Lekker in mijn vel"
  • je gaat je verbazen hoe makkelijk het gaat, als jij mijn instructies opvolgt
  • Goed vol te houden door de samenwerking met jouw geniale onbewuste.
  • je mindset gaat veranderen door dagelijks te luisteren naar een ondersteunende audio, waarbij ik jouw onderbewuste suggesties geef naar een slanker lichaam

Ben jij klaar voor de verandering? 

Je hebt al meerdere afvalpogingen gedaan, je start iedere keer vol goede moed, maar al snel wordt je afgeleid van je doel. Hoe komt dat? Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaken van jouw gewichtstoename. We pakken de  onbewuste patronen aan en realiseren daarmee een gedragsverandering, zodat dit een blijvend resultaat zal zijn.

Of kies je ervoor om jezelf te blijven vol proppen, waardoor de kilo's eraan blijven vliegen. 

Verleg de focus van de taartjes naar groenten en fruit

Life changing

"Ik wil je heel erg bedanken voor de sessies. Door jouw manier van begeleiden tijdens de hypnose sessies, heeft dit een enorme opruiming teweeg gebracht in mijn systeem. Je voelt haarfijn aan welke kant we op moeten. Jouw manier van vragen en oordeelloos de ander aanhoren en kwartjes laten vallen is echt heel bijzonder"

Monique 

"

Bloeddruk verlaagd 

" Vandaag bij de dokter geweest om mijn bloeddruk te laten meten, die is van 150/90 gezakt naar 120/78 en natuurlijk een paar kilo minder. Daar ben ik zo blij mee, dank je wel."

Kees

"

Moeiteloos kom ik de dag door zonder te snoepen

" Sinds ik de virtuele maagband heb, merk ik dat het me makkelijker afgaat om niet te snoepen. Bij eerdere lijnpogingen zag ik de stroopwafels in mijn droom voorbij wandelen, maar nu heb ik dat helemaal niet. Ik maak gezonde keuzes en het programma gaat me heel goed af. Super dankbaar"

Nel

"

Ik ben Bianca van Harskamp

Jaren heb ik geworsteld met mijn gewicht. Het jojo-en is mij niet vreemd. Inmiddels heb ik mijn kilo's onder controle, maar veel belangrijker ik voel me echt lekker in mijn vel. Ik kleed me veel vrouwelijker. Ik gebruik hypnose om mensen te begeleiden bij hun afvalproces. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je de oorzaak van overeten moet aanpakken bij de bron. Ik ga jou begeleiden bij dit proces, zodat ook jij een blijvend resultaat gaat ervaren. 

Het is nú tijd voor actie

Het is tenslotte nooit te laat om te kiezen

voor een gezond lichaam.

>