Laat je (faal)angst

verdwijnen als

sneeuw voor de zon! 

Ga aan de slag met jouw verlangen. Laat je niet weerhouden door jou gedachten. Het zijn maar gedachten. Ontdek waar je kracht zit en waar je blij van wordt. Ik help je erbij en je gaat ervaren hoe blij en energiek je je gaat voelen. Stralend de toekomst in. 

                         
                               "Je kunt meer, dan je durft!"

Faalangst belemmert zowel kinderen als volwassenen in het leveren van prestaties. Het remt je af in je dagelijkse leven. Niet alleen op school of werk, maar ook tijdens sporten of zelfs in de omgang met vrienden en vriendinnen kan faalangst een rol spelen. Terwijl faalangst eigenlijk niets anders is dan de manier waarop je denkt over je eigen kunnen.

Piekeren, je zorgen maken, jezelf niet goed genoeg vinden, plannen niet uitvoeren, 'beren op de weg' zien, herken jij dit? Heb jij ook van die ‘bangmakers’ die je weerhouden om dingen te doen die je écht graag zou willen.  Vaak komen die bangmakers/angsten voort uit het gebrek aan zelfvertrouwen.  Als jij je steeds laat tegenhouden of maar aan het malen bent, vreet dat onevenredig veel energie en brengt je mentaal uit balans.Je hebt hierin een keuze: of je legt je erbij neer en accepteert de situatie (en krijg je dus wat je kreeg) óf je gaat op onderzoek uit.

Laat je niet langer beïnvloeden door je verleden. Het is geweest, het heeft je gevormd maar heeft geen plaats meer in jouw toekomst.

Hi,ik ben Bianca


Mijn naam is Bianca van Harskamp en het is mijn missie dat jij gaat leven vanuit je hart, je gaat doen wat je wilt en je daarin niet laat tegenhouden door je angst. 


Enkele jaren geleden was ik onzeker,  worstelde ik met al die stemmetjes in mijn hoofd. Ze vonden overal wat van, ze hielden me klein en wilden vooral heel veel controle. Ze wilden mij beschermen, maar ze hielpen mij niet om de juiste stappen te nemen naar wat ik wel wilde.


Ik besloot dat ik niet langer onzekerheid wilde leven. Ik wilde vrij zijn, doen wat mij leuk lijkt en daarbij meer de woorden van Pipi Langkous te gebruiken: "Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan". Ik ontdekte wie ik ben, wat ik wil en wat ik allemaal kan. 

Het heeft mijn leven een stuk rijker gemaakt en dat gun ik jou ook.  

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Vertel jezelf een nieuw verhaal, ga dat geloven en op die manier heb jij invloed op een mooiere toekomst voor jezelf.

Ik wil je leren om weer contact te maken met wat JIJ wilt. Het is mijn doel om je te inspireren en motiveren bij het ontdekken welke unieke eigenschappen en talenten jij allemaal bezit. Ook al denk je nu wellicht dat je die niet hebt, maar geloof me, ook jij hebt deze wereld veel moois te brengen. Je gaat ervaren dat je mag zijn wie je bent, met al je dromen en verlangens.

Wat kan ik voor jou betekenen? 

Ik ga je helpen je (faal)angst aan de kant te gooien en met zelfvertrouwen de toekomst in te gaan! 

Coaching

In gesprek met een client

Ik raad iedereen aan om zich zo af en toe te laten begeleiden door een coach. Het is toch heel normaal dat je af en toe niet weet wat je volgende stap is. Of dat het gewoon heel fijn is om je hart te luchten. Iedereen heeft een blinde vlek en ik ben er om jou inzichten te geven. In de coaching heb ik een aantal methodes en tools die ik inzet om samen te ontdekken wat jou verder kan brengen. 

Hypnose

hypnose sessie

Met hypnose kan ik op een hele effectieve en snelle manier je problemen aanpakken. In 3 sessies gaan we met jouw uitdaging aan de slag. 95% van wat jij doet, doe je vanuit je onbewuste. Met hypnose gaan we jouw onbewuste aanspreken om jou te helpen. Die weet namelijk heel goed hoe die jou kan helpen. Ik begeleid je in dit proces.  Laat je verwonderen en je lichaam en ziel weer helen. 

Online Training 

De MAGIE training is in ontwikkeling. Bij deze training leer je jezelf kennen, ontdek je wat je wilt en dúrft ervoor te gaan. De focus ligt op wat je wilt en dat je je daarbij niet laat weerhouden door oude gedachten/gewoonten en gedrag. Je bent tot meer in staat dan je denkt, als je er maar in gelooft. 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Blog

Regelmatig verse inspiratie

>