Vind de weg naar een slanker, fitter en gezonder lichaam 

Met deze gratis hypnose sessie geef ik jou een tof cadeau. Het zou zomaar het verschil voor jou kunnen maken. Luister, geloof en ervaar de magie van jouw onbewuste. 

Een gratis hypnose sessie, speciaal voor jou

Om jou kennis te laten maken met hypnose, leek het mij een tof idee om je het ├ęcht te laten ervaren. Ik kan je het wel vertellen, maar zelf ervaren is toch de beste manier. Ik heb daarom speciaal voor jou een verkorte sessie opgenomen. Het is een audio van ongeveer 25 minuten. 

Ik neem je eerst mee naar de juiste trance, om zo contact te maken met jouw onderbewustzijn. Terwijl jij luistert naar mijn stem, neem ik je mee en zal jij als vanzelf mijn instructies opvolgen. Vergelijk het met een visualisatie waarin je mee wordt genomen op een mooie reis. Een reis die jou brengt naar een slanker lichaam. In hypnose maak ik door middel van beelden en emoties contact met jouw onbewuste brein. Ik geef suggesties, die jou gaan helpen naar een gezond en slanker lichaam.

Klik hier voor jouw gratis sessie naar een slankere JIJ 


WAT NOG HANDIG IS OM TE WETENHoe vaak moet ik de sessie beluisteren?

De kracht zit hem in de herhaling. Hoe vaker je de sessie beluistert, hoe krachtig het zal worden. Ik raad je aan om de audio dagelijks te beluisteren voor minimaal 1 maand en het liefst 2 tot 3 maanden (langer mag altijd). 

Door dagelijks te luisteren ontstaat er een nieuw neurologisch pad in je brein. Het zal tot diep in jouw onbewuste doordringen. Daarmee wordt het jouw nieuwe realiteit. Je gaat het geloven en vervolgens naar handelen. 

Wanneer kan ik de sessie het beste beluisteren?

Wanneer je de sessie beluistert hangt helemaal af van jouw wensen. Sommmige vinden het fijn om de dag mee te beginnen. Anderen vinden het juist fijn om in bed te luisteren voor het slapen gaan. 

Wat belangrijk is dat je deze audio niet luistert als je deelneemt in het verkeer of machines moet besturen. 

Zoek een rustige plek op waar jij je veilig en op je gemak voelt en niet gestoord kan worden. 

Is het erg als ik in slaap val tijdens de sessie?

Je zal niet de eerste zijn, die in slaap valt tijdens het beluisteren van de sessie. Je wordt in een staat van trance gebracht, waarin je volledig ontspannen en relaxed voelt. Het is aan te raden om de sessie minimaal 1 keer volledig beluisterd te hebben. Daarna is het helemaal prima als je dit doet vlak voor je gaat slapen. Als je vervolgens in slaap valt, zal je onbewuste alsnog de instructies horen en verwerken. 

Hoe is de sessie jou bevallen?

Plaats je ervaringen over deze hypnose sessie hieronder. Ook tof om te delen als je verschil merkt na het meredermaals luisteren van deze sessie. Vergeet niet om het vinkje 'houd me op de hoogte aan te vinken. Dan krijg je een mailtje zodra iemand reageert op jouw reactie en mis je niets.

>